Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në ambientet e Kuvendit u zhvilluan aktivitete senzibilizuese për parandalimin e dhunës ndaj grave

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 29.11.2017 13:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.11.2017 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.11.2017 12:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.11.2017 16:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.11.2017 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 24.11.2017 10:53

  Kryesia e Kuvendit