Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e premte, 8 dhjetor 2017

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 07.12.2017 19:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.12.2017 19:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.12.2017 16:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.12.2017 18:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.12.2017 15:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.12.2017 19:22

  Kryesia e Kuvendit