Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Të hënën mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 11.10.2018 12:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.10.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.10.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.10.2018 10:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 21:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 16:38

  Kryesia e Kuvendit