Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli për ditën e shtunë, 18 nëntor 2017

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 17.11.2017 17:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.11.2017 15:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.11.2017 17:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.11.2017 15:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.11.2017 15:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.11.2017 15:55

  Kryesia e Kuvendit