Dokumentet

 Shpalo (PDF)

PROGRAMI I PUNËS SË KUVENDIT PËR VITIN 2012

U publikua: E Mërkure, 15.02.2012 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com