Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Marte, 18.09.2018Kryeparlamentari Veseli priti në takim lamtumirës ambasadorin amerikan, Delawie lexo më shumë
  • E Marte, 18.09.2018Nga sesioni i dytë mbledhjes së pestë të përbashkët të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim BE-Kosovë U miratua një deklaratë e përbashkët e komisionit lexo më shumë
  • E Marte, 18.09.2018Nga mbledhja e komisioniot për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim Anëtarët e Komisionit njëzërit miratuan Raportin e punës për sesionin pranveror 2018. Gjithashtu, anëtarët e Komisionit, me disa ndryshime dhe... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet